Allt för dig som gillar bilar
RSS icon Home icon
 • Presenttips för den motorintresserade

  Posted on september 10th, 2020 Brianne Nilsson No comments

  Det finns många roliga presenter att få om man har ett särskilt tema i omtanke. Om man bara är kreativ kan man skapa ett födelsedagsfirande som jubilaren sent kommer glömma! Att ge någon en upplevelse är något som är väldigt trendigt i dessa tider och passar utmärkt om jubilaren i fråga redan har mycket prylar. Man kan exempelvis få möjligheten att köra en Ferrari där du får uppleva riktig fart!

  Kika in på denna sida för att läsa mer om detta. Eller varför inte ta hela sällskapet till en go-cart bana där ni tävlar mot varandra? Att testa köra en rallybil är också något som brukar erbjudas. Om din jubilar är fascinerad av stora maskiner brukar man kunna få testa på att köra grävmaskin. En riktigt härlig heldag kan det bli! Om upplevelsen är på en annan ort kan det vara snyggt att även inkludera hotellvistelse i paketet, detta beror såklart på hur stor budgeten är.

  Tror du att jubilaren mer är intresserad av historia och gamla bilar kan en utflykt till ett bilmuseum vara ett bra alternativ. Det finns alltifrån traktormuseum till olika märkens egna utställningar. Motala Motormuseum visar förutom bilar även radio och leksaker utställda i den tidstypiska miljön. I Västernorrland hittar du Härnösands bilmuseum som är väl värt ett besök. Är du ändå mer inne på en pryl som present finns det roliga saker till jubilarens egna bil du skulle kunna skaffa eller bara saker som har med motor att göra. Gör gärna en presentkorg innehållande flera prylar med temat.

  Exempelvis kan du köpa mugghållare till bilen med snyggt motiv, mobilhållare, tidningar med bil-tema och varför inte en snygg leksaksbil? Biltvätts prylar kan också inkluderas för den som gillar att ta hand om sin bil. Du kan också beställ en mugg eller nyckelring med jubilarens favoritbilmärke. Denna goodiebag kommer säkerligen bli succé! Självklart kan du unna dig själv någon av dessa saker också, man behöver faktiskt inte fylla år för att få ta del av de här härliga prylarna och upplevelserna.