Allt för dig som gillar bilar
RSS icon Home icon
 • Boka biljett och upplev Formel 1 live på plats

  Posted on oktober 10th, 2023 Brianne Emmerich No comments

  Få evenemang är så häftiga som en helg med Formel 1. Det är pompa och ståt med mycket människor och en härlig stämning. Inte minst när bilarna kommer ut på banan och kör runt med ett öronbedövande ljud. Hastigheten och ljudet från bilarna ger en elektrisk känsla som du knappast kan få någon annanstans.

  Om du är ett stort fan av Formel 1 och följer varje tävling på TV bör du även åka och se en tävling på plats någon gång. Det kommer med största sannolikhet vara en av dina bästa resor i livet som du sent kommer att glömma.

  Boka en bra paketresa

  Du kan antingen boka allting själv när det gäller biljetter, flyg och boende, eller så låter du ett företag som specialiserar sig på just sådana resor göra jobbet åt dig. Där ingår allting du kan tänkas behöva och har du övriga önskemål brukar även det gå att lösa. Sådana företag kan hittas på nätet.

  Välj ett lopp inom Europa om du inte vill lägga ut alltför mycket pengar på resan. Det är också bekvämare att slippa åka igenom flera tidszoner under en kort weekend. Oavsett vart du väljer att åka kommer det vara en upplevelse du sent glömmer.