Allt för dig som gillar bilar
RSS icon Home icon
 • Håll bilen varm i vinter – bygg ett garage

  Posted on januari 6th, 2023 Brianne Nilsson No comments

  I skrivande stund har vintern bara börjat och än har vi inte uppnått de kallaste temperaturerna. Om du planerar att införskaffa ett bra garage att förvara bilen i finns det olika varianter att välja bland.

  Det kan därför vara en bra idé att påbörja garagebygget i god tid. Till exempel planera vilken isolering, plåttak, kodlås, dörrhandtag och andra tillbehör du kan behöva när du ska bygga ditt garage.

  Det finns till exempel attefallsgarage som är ett fristående garage. De är oftast något mindre i storleken och passar dig som bara ska förvara bilen. Sedan finns det även enkelgarage och dubbelgarage. Ett dubbelgarage är ett bra alternativ för er som har flera bilar och behöver större utrymme för förvaring.

  Införskaffa det du behöver

  När du har bestämt dig vilket sorts garage som passar bäst för dig behöver du köpa in material. Följ denna länk för att komma till en hemsida som säljer färdiga byggsatser för olika typer av garage för att du ska kunna förvara din bil på ett säkert och värmande sätt i vinter. Du kan välja mellan dubbelgarage, enkelgarage och attefallsgarage. Förutom att du kan hitta byggsatser finns det även användbara tillbehör.