Allt för dig som gillar bilar
RSS icon Home icon
 • Perfekt för nästa bilsemester eller hemma

  Posted on december 6th, 2021 Brianne Nilsson No comments

  Vi vet alla hur det är när du ska iväg på semester. Det blir alltid mer packning än planerat och bagaget på bilen är jämt överfullt. Men det finns en enkel och smidig lösning på det problemet, lasta på taket med takräcke.

  Att tänka på när du lastar på taket

  När du väljer att lasta på taket finns det en del saker du bör tänka på. Bland annat att säkra lasten så den inte kan röra sig åt något håll. Men du bör också tänka på att kolla upp vilken maxvikt som gäller för din bil och ditt takräcke. Läs mer på nätet om takräcken och om att lasta säkert.

  Fördelar med takräcke

  Genom att ha ett takräcke på bilen underlättar du packningssituationen. Ska du ta med dig dina skidor, din cykel eller din tältutrustning är ett takräcke perfekt för dig. Genom att sätta ett takräcke på din bil får du flera packningsmöjligheter. Du behöver inte packa direkt på räcket utan du har även möjlighet att sätta en takbox på ditt takräcke. En takbox ger dig då ännu mer utrymme till din packning. Att åka på bilsemester kan vara påfrestande nog, du vill inte ha en bil full av packning du får trängas med.