Allt för dig som gillar bilar
RSS icon Home icon
 • Skaffa en lätthanterlig lastcykel

  Posted on september 21st, 2022 Brianne Nilsson No comments

  Alltfler människor runtom i Sverige blir fästa vid möjligheten att cykla. Ett snabbt, effektivt och miljövänligt sätt att pendla till jobbet, skolan, eller kompisarna. Tack vare nya regeringsbeslut ändras trafikregler runtom i landet så att cykling ska vara det prioriterade färdsättet.

  Denna fascinerande omvandling har gjort att det idag finns över en miljon personer som cyklar varje dag. Det är drygt 10 procent av hela Sveriges befolkning. Däremot är det ibland svårt att använda cykeln när det gäller transport av annat än bara dig själv.

  Uppgradera cykeln för att underlätta vardagen

  För dig som alltid väljer bilen över cykeln på grund av lastutrymme går det att rekommendera ett alternativ. Konceptet lastcyklar blir alltmer populärt. En lastcykel är modellerad för att kunna transportera större saker vilket gör det till ett perfekt transportfordon. Tack vare sitt stora utrymme antingen framtill eller baktill. Med andra ord ett perfekt miljövänligt alternativ till bilutrymmet.

  På Cykelkraft hittar du ett bra utbud online av lätthanterliga lastcyklar. Där hittar du både standard- och elvarianter. De eldrivna varianterna tillåter transport av tyngre varor utan extra ansträngning. Den klassiska trehjulsmodellen tillåter dessutom ännu mer stöd för cyklisten. Du kan därmed uppgradera ditt vardagliga transportmedel till en modern lastcykel redan idag.